Maaltijden

Elke dag worden onze maaltijden vers bereid. Na het bakken word het onmiddellijk terug gekoeld naar 6 graden, waarna het direct vacuüm wordt verpakt. Op deze manier blijft de smaak, voedingstoffen en houdbaarheid het best gewaarborgd. Vervolgens word het verstuurd in een verpakking met droogijs, waardoor het product minstens 24 uur gekoeld blijft. Als het bij u aan komt heeft u de mogelijkheid om het op te warmen en te consumeren, of om het in te vriezen en later op te eten.

Al onze Maaltijden kunnen worden warm gemaakt met magnetron en/of koekenpan.

 

Snacks

Onze snacks worden na bereiding direct terug gekoeld en ingevroren tot minimaal -18 graden. Vervolgens word het verstuurd in een verpakking met droogijs. Het product blijft hierdoor 24 uur gekoeld, maar zal wel ontdooien. Het product zal niet warmer worden dan 6 graden. Je kunt het hierna nog maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast.

Al onze snacks kunnen worden warm gemaakt met magnetron en/of oven.

 

Drankjes

Onze drankjes worden verpakt in flesjes van 250cl. Het wordt verstuurd in een verpakking met droogijs. Hierdoor blijft het drankje minstens 24 uur gekoeld. Na aankomst kunt u het maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast.